Nastavení
Aminokoplex dip Carp Servis Václavík pro dipování a finální úpravu boilies, pelet a jiných nástrah na ryby těsně před jejich nastražením.
Biogel IQ dip Carp Servis Václavík pro dipování a finální úpravu boilies, pelet a jiných nástrah na ryby těsně před jejich nastražením.
Lososový protein booster Carpservis Václavík pro zvýšení dráždivého účinku nástrah a výrobu boilies nebo pelet na ryby.
Tekutý posilovač ve spreji Carp Zoom Attractor Spray v 10 příchutích, který velmi rychle a maximálně zatraktivní jakoukoliv nástrahu na ryby.
Cukk koncentrované Halcsali aroma do krmítkových a vnadících směsí na ryby nebo k přímému dipování nástrah pro Váš úspěšný rybolov. Různé příchutě.
Pokud hledáte kvalitní dózu na dipování boilie a dalších návnad, je pro Vás dipovací dóza Zish Hook Bait Dip Box správnou volbou.
IQ dip Carp Servis Václavík pro dipování a finální úpravu boilies, pelet a jiných nástrah na ryby těsně před jejich nastražením.
Booster Tuning Baits s obsahem kvalitních surovin pro zatraktivnění směsí, boilies, pelet, partiklů a method mixů na ryby.
ZFISH Bait Attractant je náš nový revoluční dip, který dodává nástrahám onu třešničku na dortu!
Melamix zálivka Carp Servis Václavík na zatraktivnění boilies, pelet, partiklů, vnadích směsí a method mixů na ryby.
Posilovač na dravce ve spreji Predator-Z Soft Lure Spray, určený pro zatraktivnění umělých nástrah na pstruhy, úhoře, candáty, štiky a sumce.
Zfish tekutý dip na boilies, pelety a jiné nástrahy na ryby Carp Impuls s atraktivními složkami, příchutěmi a vysokou účinností.
Kukuřičné mléko různých příchutí se doporučuje zejména pro ty rybáře, kteří mají málo času na trávení u vody.
Práškový powder dip Carp Zoom v 6 příchutích, který je velmi houževnatý a vysoce účinný při zatraktivnění Vašich nástrah na ryby.
Tekutý kaprový posilovač Konopásek, určený ke zvýšení atraktivity krmení, pelet nebo boilie.
Booster Mivardi Rapid pro výrazné zvýšení atraktivity boilies, pelet, method mixů a dalších návnad i nástrah na ryby.
Univerzální booster pro zesílení pachové a chuťové stopy.